Debreceni Fazekas Gimi francia kéttan? (lent)
Figyelt kérdés
Most vagyok nyolcadikos egy nyolcosztályos gimiben, jelenleg angolt(idén tavasszal középfokúzok), németet(negyedik óta tanulom), és franciát(idén kezdtem tanulni iskolai keretek közt, heti 3 órában) nyelvet tanulok.
Nagyon gondolkodom a Fazekas magyar-francia kéttanján. Akik oda járnak/jártak, mondják már el a véleményüket róla. Mennyit kell tanulni, milyen a közösség, és minden egyéb apró információ érdekelne.
2012. nov. 5. 20:33
1/5 anonim válasza:
Én kéttanos vagyok csak spanyolos :) Ha már most tanultál franciát és szereted akkor nagyon ajánlom.. Könnyebb mint a spanyol, úgy hallottam jobbak a tanárok. Arra készülj fel hogy ott is rengeteg doga lesz és szigorú osztályzás, na meg évi 3 vizsga.. én nem tanultam előzőleg spanyolt ezért nagyon nehéz, de neked biztos jobban menne ha tanultad.. a fazekas nagyon jó suli, biztos szeretni fogod, ha idejössz. Kedden lesz nyíltnap nem tudom jössz-e de ott is mindent részletesen elfognak mondani.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, megyek kedden nyíltnapra, kíváncsi vagyok már. Annyiból negatív, hogy most olvastam, 10.-ben kötelezően 2. nyelv az angol. Nekem viszont addigra már felsőfokúm lenne.:/ Azért majd utánjárok, hátha megoldható, hogy oroszra járjak esetleg.
2012. nov. 9. 19:41
3/5 anonim válasza:
én is most vagyok nyolcadikos..gondolkodok rajta h bejelölöm-e a fazekast spanyol-angol szakát ! :D valószínűleg én is megyek kedden nyílt napra :D
4/5 anonim válasza:
Sziasztok engem is érdekel a Fazekas is. De a Csokiról nem tudnátok pár szót mondani? (olasz kéttannyelvű) :)
5/5 anonim válasza:
Beírod mind a kettőt a jelentkezésbe
Valamelyikbe csak bekerülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!