BME vagy SZE Győr?

Figyelt kérdés
Gépészmérnök illetve mechatronikai mérnök szakok érdekelnének, még nem döntöttem el pontosan, hogy melyikre menjek, melyik éri meg jobban. Később szeretném külföldön (Németo., Ausztria) is kipróbálni magam.

2012. nov. 5. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
BME több tudást ad.
2012. nov. 5. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát az SZE-nél jobb akkor már a BME. Az SZE-t csak azért istenitik annyian mert ott az audi és (ha szerencsé d van) mehetsz oda gyakornoknak.
2012. nov. 5. 18:10
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, még várom őket!:) szerintetek mechát vagy gépészetet tanuljak inkább?
2012. nov. 5. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ez eléggé kényes kérdés. Attól függ mit akarsz tanulni. Én a mechát csak akkor ajánlom ha robotokkal, robotikával akarsz foglalkozni.
2012. nov. 5. 18:57
 5/8 A kérdező kommentje:
igazából még nem tudom, érdekel mindenféle, a robotikától az autókon át minden. elhelyezkedés szempontjából melyik a jobb?
2012. nov. 5. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mindenképpen a gépészmérnök. Legalábbis most hiány van egész Európában (külföldön is könnyű állást találni). Meg gondolom a jövőben se fognak elárasztani minket a gépészek, mert az egyik legnehezebb szak :)
2012. nov. 5. 19:38
 7/8 anonim ***** válasza:

"Az SZE-t csak azért istenitik annyian mert ott az audi és (ha szerencsé d van) mehetsz oda gyakornoknak"

Nem kötekedésből, de nekem volt BME-s ismerősöm aki az Audihoz ment gyakornoknak.

2012. nov. 5. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
#7: Látom félreértettél. Nem az audival van bajom, azzal semmi gond nincs. Arra céloztam hogy az SZE-n semmi se nagy szám, se az oktatás, se más hasonló dolgok, ha nem tévedek anno még főiskola volt, nem pedig egyetem. De jött az auido és "felkarolta" őket. Csak arra célzok hogy (bár én nem a BME-re akarok menni), de én inkább mennék a BME-re mint az SZE-re. Ha más nem is sokkal nevesebb.
2012. nov. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!