A SZTE TTIK karára készülök, mik a tapasztalatok?
Elsősorban a környezetmérnök képzés érdekel.Pl.diploma után milyen lehetőségek vannak, milyen a közösség, mennyire nehéz elvégezni és egyáltalán érdemes-e?..stb
A válaszokat előre is köszönöm!
18/L
Szerintem a környezettan szakra menj, azzal lehetőséged is lesz. Na jó, elhelyezkedni azzal is igen nehéz, de lehetsz környezetkutató pl, ha mégis.
Magát a kart nem ismerem, bár amennyit hallottam róla, nekem is szimpi. Azért nem jött nálam számításba, mert nem akartam itthagyni Pestet ("antiszoc" és csóró vagyok).
2. voltam és hangsúlyozom, hogy ezt a szakot nem ajánlom!! Elvégzed, és nemcsak munkád nem lesz, hanem úgy fogod érezni, hogy nem értesz semmihez, mert mindenbe belekóstoltatok, semmit se tanultatok meg igazán. Ezért a szakért felesleges 7+4 félévet tanulnod!
Aki kutatni, tervezni vagy ténylegesen valami a társadalom számára hasznosat szeretne tenni, az vagy kétségbeesik, ha ezt a szakot végezte, vagy kezdi elölről, másik BSc-vel!! Innen úgy igazán semmilyen Msc-re nem mehetsz a 7 félév végén, ami hasznos, mert semelyikhez nem lesz elegendő tudásod. Esetleg még környezettudomány MSc-re, de ha már az, akkor sokkal jobb annak alapszakját, a környezettant elvégezni.
Én környezetmérnök hallgató vagyok, és mióta az vagyok, azóta tudtam meg, mire vállalkoztam... :/ Pszichoszomatikus tüneteim szoktak lenni :D
Amúgy a harmadévesek gyakorlati helyet SE találnak.
Ennek örülök. Engem anno senkinek nem sikerült elrettentenie, pedig elég sok érvet írtak. :D Vak voltam.
Amúgy ha még kedvet kapsz a szaktól, keress rá, és meglátod a sok negatívumot.
A biológián nem gondolkoztál? Itt a Másik válaszoló, talán tudna is Neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!