Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Trefort Ágoston Kéttannyelvű...

A Trefort Ágoston Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Szakközépiskoláról mit tudtok? Vélemény?

Figyelt kérdés
Elsősorban tanárokról,az oktatásról szeretnék megtudni valamit.Oda iratkoztam be,9.es leszek.Akik oda járnak/jártak vagy elég sok mindent tudtok a suliról azok irjanak.Szeretném tudni mire számíthatok.Előre is köszi
2009. aug. 10. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Annyira nem vacak
2014. márc. 18. 13:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Nemsokára ballagok, nyelvi előkészítős osztályba járok. Sajnálom minden percet, amit ebben az iskolában elvesztegettem. Tanárfüggő, hogy mennyit tudsz, meg hogy érettségire milyen felkészültséggel mész.

Tanárváltás esetén megeshet, hogy amiből addig jó voltál, szar lettél, és fordítva, tanulástól függetlenül. És ezeket úgy állítom, hogy szinte mindig tanultam, ha kellett. Akiket ki kéne vágni vagy meg kéne buktatni, azok remekül elvannak, a kutya sem törődik velük. Kis érettségin elég sok bukás volt, de csak elméletileg...

Az F-osztályokban meg eléggé alacsony a színvonal. Egyik tanár mesélte, hogy 100 valahány tantárgyi bukás volt félévkor.

Én személy szerint egy gimnáziummal jobban jártam volna. Akinek az Okj-s képzésen túlmenő vágyai vannak az jobban jár, ha nem ide jön még akkor se, ha szakmát akarna tanulni, mert valószínűleg 2 év után biztos, hogy megutálná.

Viszont, aki tojik bele mindenbe annak kitűnő, késni lehet amennyit akarsz, meg amúgy lehet bármit csinálni, semmi következményt nem von maga után.

Azért hangsúlyoznám, hogy ez az én személyes véleményem! Lehet valakinek ez a Kánaán, mert jó tanárokat és osztályt fog ki.

2014. márc. 26. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Melyik az "F" osztály?
2016. szept. 30. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Az érettségik milyenre szoktak sikerülni?

Kell valamiből idegen nyelven érettségizni?

2016. szept. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!