Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van arra valami jogszabály,...

Van arra valami jogszabály, hogy mennyi házifeladatot lehet adni? (lent)

Figyelt kérdés

A matektanárom nem normális. Őszi szünetre feladott 100 másodfú egyenletet + annak megoldásait. Az összesen 200 feladat. Muszály megcsinálni, ha 5db hiányzik rögtön karó. Ha 15 rossz azis karó.

Ennyit lehetetlen megcsinálni! Nincs erre valami szabály, mert nem szeretnék 10 órát matekozni.

2012. okt. 27. 20:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Tudtommal nincs ilyen szabály. Majd kiderül, mennyire lehet megfelelni ilyen elvárásoknak, illetve kinek éri meg az egyes. Ha szinte senki sem csinálja meg, vagy átgondolja a tanár, vagy bekeményít. Utóbbi esetben idővel jöhetnek a szülők.

Egyébként: muszáJ.

2012. okt. 27. 20:18
 2/14 anonim válasza:

Szerintem szólj neki,hogy ennyit nehéz megcsinálni,vagy menj az igazgatóhoz,és ő majd szól neki...

Amúgy azért van,hogy gyakorold,kb én is ennyit gyakoroltam amikor nem mentek az egyenletek...Meg hát ráérsz nem?:))

2012. okt. 27. 20:18
 3/14 A kérdező kommentje:
értem az anyagot, nincs szükségem gyakorlásra. 50-et még meg is csinálnék, de 200-at... Gondolj bele: már az is sok ha 200x leírod a neved. Nemhogy egy egyenletet levezetni.
2012. okt. 27. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:

ha érted, és tudod, akkor fél perc alatt megvan egy db, az 100 perc, nem egészen másfél óra alatt kész

mit rinyálsz, csináld meg, oszt' menjél lógni

2012. okt. 27. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez durva jó nagy paraszt az a tanár. Azért mindennek van határa. Nem szoktam tanárokat szidni de ez már igencsak féregség és nem pedig az hogy had tanuljon a gyerek.
2012. okt. 27. 20:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Oszd fel a haverjaiddal: Mondjuk vagytok 4-en, mindenkire jut 50 példa. De többen is összedolgozhattok és akkor csökken az adag. :)
2012. okt. 27. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Mi is a másodfokú egyenleteknél járunk.

Nekünk 3 db egyenlet a házi a szünetre :D

2012. okt. 27. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Mit akar az jelenteni, hogy felad egy egyenletet meg annak a megoldását - ez EGY feladatot jelent.

Mellékesen egy hétre ennyi nem sok - ez napi 30 egyenlet, mai max. egy óra, ha tudod a matekot.

2012. okt. 27. 20:36
 9/14 anonim ***** válasza:

én sem vágom h a 100 feladatból h lesz 200:D

ha arra gondolsz h a megoldóképletnél ki kell számítani a pluszt is, meg a minuszt is, az semmi. 1-1 perc az egész (annyi se ha jól tudsz fejben számolni).

2012. okt. 27. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:
annyit ad fel, amennyit csak akar. ez a szabály....
2012. okt. 27. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!