BME passzív félév utólagosan?
Figyelt kérdés
BME elsőéves hallgató vagyok gépészmérnöki szakon államilag finanszírozottként. Azt hittem tudom csinálni az első félévet, de sajnos régi betegségem kiújult, így orvoshoz-kórházba kell járnom, nincs energia és idő a tanulmányokra. A kérdésem az, hogy lehet-e utólagosan ilyen esetekben kérvényezni a passzív félévet? Volt már valaki hasonló helyzetben? kösz a válaszokat előre is2012. okt. 23. 19:46
1/2 anonim válasza:
szerintem nem lehet, de mindenképp kérdezz rá a TO-n. ha tényleg nem lehet, akk próbáld meg kihúzni valahogy ezt a félévet, aztán a 2. félévtől biztos h kérheted a passzív félévet. most már tényleg csak indokolt esetben engedik meg, de szerintem betegség esetén ezzel nem lesz probléma.
2/2 anonim válasza:
A felsőoktatási törvény szerint a félév kezdetét követő 30 napon belül lehet különleges indokkal félévet passziválni. 30 napon túl már nem.
De sétálj be szépen a TO-ra és kérdezd meg ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!