Milyen a Lauder javne iskola?
NEM ZSIDÓGYŰLÖLŐ, RASSZISTA VÁLASZOKAT VÁROK!!!
Olyanoktól várnám a választ, akik oda jártak/járnak, ismerősük oda jár/járt, stb., vagyis nem pletykákból tudnak róla valamit, mert annyit én is tudok. Köszönöm
ja igen, van egy zsidó ismerősöm, aki szerint a Lauderbe a full hülyék járnak :)
előző voltam
Nekem két ismerősömtől van infóm, egyikőjük már elvégezte, külföldön jár egyetemre, és nem „full hülye”. :)
A másikójuk még alsós, a szülei szerint nagyon jó választás volt tőlük a suli, mert igazán gyerekközpontú, kooperatív módszerrel oktatnak, figyelnek a gyerekekre, jó a hangulat. Azalapján, amit hallottam róla, erősen felmerült bennem, hogy oda kellett volna íratni a gyerekemet, mert a „sima” suli, ahová jár borzalmas, embertelen gépezet.
Ja, és nem csak zsidók járnak oda.
Arról, amit az első hozzászóló írt, hogy nem nevel a suli a „való világra”, azt gondolom, nem arra kell nevelni a gyerekeket nulla éves koruktól, hogy a világ szar, szokd meg fiam, te is legyél tahóparaszt, hanem normális értékrendre, mert a jövőt ők fogják alakítani, rajtuk is múlik, milyen lesz az emberek hangulata. Nekem sokkal szimpatikusabb lenne, ha minden gyereket elfogadóvá, a társadalomban élni képes, egészséges önbecsüléssel bíró emberré nevelnénk, mint ha arra, hogy „vannak Pistikék, akik anyagyilkosok lesznek, te is tanulj meg fiam bánni a rugós bicskával”.
(a 4. vagyok újra)
Rendben, értem, amit írsz, ilyen véleményt az én ismerőseim nem mondtak a suliról. Nekem az elmeséléseik alapján éppen ellentétesnek tűnt a Lauder a katolikus, református stb. egyházi sulikhoz viszonyítva, mert az olyanba járó ismerőseim (vagy csak akik elmentek megnézni a gyereküknek) mind azt mondták, nagyon kemény szigor van, és tekintélyelvű és kőkeményen teljesítményorientált nevelés, a gyerekek igényeit, lelkét nem veszik számításba (nyilván a lélek alatt a gyermeki lélek igényeire gondolok most, nem arra, hogy megtanítsák nekik, hogy „vezethet a mennybe az úrjuk”). Szóval nekem sokkal elfogadóbb iskolának tűnik a Lauder, mint a többi keresztény gyülekezet sulija.
De hangsúlyozom, ezek az én ismerőseimtől szerzett infók, lehet, hogy másnak másképp jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!