Shameka kérdése:
Hány érettségi tétel van tantárgyanként? Remélem nem olyan sok. Eléggé tartok tőle hogy nem leszek képes megtanulni.
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 18:47
2/6 anonim válasza:
töriből nekünk 23 van, nyelvtanból és irodalomból 20-20.
Nyugi, simán meg tudod tanulni:) sok szerencsét és hajrá!:)
3/6 anonim válasza:
Volt rá 4 éved. Leginkább csak ismételni kell érettségire.
4/6 anonim válasza:
ideje lenne akkor elkezdeni tanulni..
5/6 A kérdező kommentje:
Csak mellékesen mondom hogy jó tanuló vagyok. De szerintem természetes, hogy arra amit még 9.-ben tanultunk nem emlékszek egészen tisztán, már csak azért is, mert amit az ember nem használ azt elfelejti...Már pedig semmi sem jött elő abból amit eddig tanultunk a hétköznapi életben. Csupán kíváncsiságból megkérdeztem szüleimet hogy ők érettségi után mennyire emlékeztek a tananyagból. Meglepő módon a válasz semennyire volt. Bátyám 3 hónapja érettségizett, gondolom mondanom sem kell hogy a válasz nála is ugyanez volt.
2012. okt. 22. 22:44
6/6 anonim válasza:
Nekünk töriből 24 db lesz, magyarból 20-20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!