Valaki segítsen! Bgf-es "tanulóként" lehetséges ez?
Szóval beiratkoztál?
Ha igen, és fizetősre jutottál be, akkor elkérhetik tőled a pénzt függetlenül attól, hogy bejársz-e vagy sem. 110 a tandíj félévenként?
Úgy lehet hallgatói jogviszonyt megszüntetni, hogy egy A4-es sima lapra leírod, hogy ,,Én, XY (lakcíme: XX, személyi azonosítója: X, anyja neve: XYY) családi okok miatt a mai napon (dátum) kiiratkozom az XY nevű intézményből, azaz tanulói jogviszonyomat megszüntetem.
Ezt kell beadnod a TO-n, és le van tudva az egész. Én is így iratkoztam ki anno, viszont már nem emlékszem a pontos megszólításra, úgyhogy menj be a TO-ra és kérdezd meg, mit kell pontosan tartalmazzon a szöveg.
Viszont kicsit későn jutott eszedbe kiiratkozni, nem szabad megvárni, míg kiraknak, de az e-mailjeiket nehogy töröld, hátha még szükség lesz rá, hogy hivatkozhass rájuk. Azt írták, ha nem veszed fel a tárgyaidat, kiraknak, Te nem vetted fel a tárgyaidat, így kirakottnak tudtad be magad a fenyegetőzésük szerint, ehhez mérten kopjanak le a követeléseikkel. De tényleg az a tuti, ha mindent megérdeklődsz a TO-n.
Köszönöm a válaszokat!
Ma megint küldtek egy levelet amiben az áll, hogy megszüntették a jogviszonyt velem, mert nem reagáltam több levélre sem... szóval elvileg most kirúgtak :D Najó, akkor is az lesz a biztosabb, ha megnézem a TO-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!