Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet már tudni, hogy a...

Lehet már tudni, hogy a Karinthy Frigyes Gimibe (18. ker) mikor lesznek a nyílt napok? (8. osztályosok számára)

Figyelt kérdés

#gimnázium #nyílt nap #Karinthy Firgyes Gimnázium
2012. okt. 18. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

November 19-20, December 3.

[link]

Életemben nem hallottam még a suliról, de két perc volt kb rákeresni, legközelebbre ajánlom neked is a google-t :)

2012. okt. 18. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Dec. 3-7 :)

Ha van kérdésed a Karinthyval kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok bármire. ;)

2012. nov. 21. 16:41
 3/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló

Milyen suli?

Szeretsz odajárni?

Jó a közösség, a tanárok?

Nehéz bekerülni?

2012. nov. 25. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eléggé jó iskola és szeretek oda járni, mert a nyelvek oktatása nagyon-nagyon jó. Én németes vagyok és azt kell, hogy mondjam, hogy nulláról kezdtem a németet és mára már egészen jól tudok. Ez persze igaz az angolosokra is, sőt...:))

Szerintem többségében a tanárok is nagyon jók. Nagyon jól tudnak tanítani és van jó pár, akik e mellett még kedvesek, aranyosak, jó fejek is. :)) Persze akad 1-2 kivétel mind a két szemppontból, de hol nem. Ami nekem nagyon pozitív, hogy a tanárok többsége rugalmas, közvetlen és tényleg próbál lépést tartani a diákokkal, kapcsolatot létesíteni velük, odafigyelni rájuk. A tanárok, nem is tudom 85%-a ilyen és nem pedig besavanyodott. :))

Közösség szemppontjából nem nagyon tudom megítélni, mert szerintem ez osztályonként változó, hogy ki mit fog ki. Általánosságban szerintem jó a közösség.

Bekerülni eléggé nehéz, budapest 8. legjobb iskolája. :D Idén meg már más is a felvételi, mert ugye a tehetséggondozó helyett újra szóbeli van, ami szerintem még nehezebbé fogja tenni a bekerülést, de nem tudom, mert én még a régi rendszerben felvételiztem. A lényeg persze, hogy bekerülni nem lehetetlen és mindenképpen megéri megpróbálni. :D

Igazából ha van még valami kérdésed kérdezz nyugodtan, akár privátban, akár itt vagy bármi. :) Szívesen válaszolok mindenre, amire tudok.

Téged melyik tagozat érdekel? :))

2012. nov. 27. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az angol kéttan érdekel inkább, mert a németet nem szeretem. Második nyelvként mit érdemes választani?
2012. nov. 29. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, amit szeretnél. :D

Angol mellett mindenképpen a leghasznosabb a német szerintem. :D Ha meg nem szereted, akkor nem tudom. Orosz, francia, spanyol? :D

2012. nov. 29. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!