Lehet már tudni, hogy a Karinthy Frigyes Gimibe (18. ker) mikor lesznek a nyílt napok? (8. osztályosok számára)
November 19-20, December 3.
Életemben nem hallottam még a suliról, de két perc volt kb rákeresni, legközelebbre ajánlom neked is a google-t :)
Dec. 3-7 :)
Ha van kérdésed a Karinthyval kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok bármire. ;)
2. válaszoló
Milyen suli?
Szeretsz odajárni?
Jó a közösség, a tanárok?
Nehéz bekerülni?
Szerintem eléggé jó iskola és szeretek oda járni, mert a nyelvek oktatása nagyon-nagyon jó. Én németes vagyok és azt kell, hogy mondjam, hogy nulláról kezdtem a németet és mára már egészen jól tudok. Ez persze igaz az angolosokra is, sőt...:))
Szerintem többségében a tanárok is nagyon jók. Nagyon jól tudnak tanítani és van jó pár, akik e mellett még kedvesek, aranyosak, jó fejek is. :)) Persze akad 1-2 kivétel mind a két szemppontból, de hol nem. Ami nekem nagyon pozitív, hogy a tanárok többsége rugalmas, közvetlen és tényleg próbál lépést tartani a diákokkal, kapcsolatot létesíteni velük, odafigyelni rájuk. A tanárok, nem is tudom 85%-a ilyen és nem pedig besavanyodott. :))
Közösség szemppontjából nem nagyon tudom megítélni, mert szerintem ez osztályonként változó, hogy ki mit fog ki. Általánosságban szerintem jó a közösség.
Bekerülni eléggé nehéz, budapest 8. legjobb iskolája. :D Idén meg már más is a felvételi, mert ugye a tehetséggondozó helyett újra szóbeli van, ami szerintem még nehezebbé fogja tenni a bekerülést, de nem tudom, mert én még a régi rendszerben felvételiztem. A lényeg persze, hogy bekerülni nem lehetetlen és mindenképpen megéri megpróbálni. :D
Igazából ha van még valami kérdésed kérdezz nyugodtan, akár privátban, akár itt vagy bármi. :) Szívesen válaszolok mindenre, amire tudok.
Téged melyik tagozat érdekel? :))
Hát nem tudom, amit szeretnél. :D
Angol mellett mindenképpen a leghasznosabb a német szerintem. :D Ha meg nem szereted, akkor nem tudom. Orosz, francia, spanyol? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!