Mindenkép kell emelt szintű érettségi a továbbtanuláshoz?
Figyelt kérdés
Mert nekem már (elvileg:D) meglesz a 100többletpontom és nem akarom azzal lehúz ni a többi tantárgyam %-át hogy emeltezek valamiből... Amúgy sem kell sok pont oda ahova én akarok menni 240-el már simán bejutottak tavaly is(oké tudom ez jövőre lehet akár 500 is, de valljuk be kicsi az esélye) szóval kötelező az emelt vagy sem? (mert egyik tanárom aztmondta, hogy igen) talán mert nem akarnak járni emeltszintű óráira:D2012. okt. 12. 23:07
1/2 anonim válasza:
Egyrészt némelyik szakra kötelező lesz, másrészt miből van meg emelt nélkül a 100 többletpontod?
2/2 A kérdező kommentje:
nyelvvizsga(28 pont) halmozottan hátrányos helyzetű(40pont) sporteredmény(országos bajnokságból van sok arra nemtom mennyi jön) + akarok majd okj-s képzést is csinálni...
de akkor elvileg nem kell minden szakra, csak amiket a felvi.hu ír ugye?(én nem olyanra akarok menni)de ha véletlenül nem csinálok OKJ-t akkor is van 68 pontom akkor sem fogok csinálni emeltet a + 32 pontért, mert szerintem duplázni fogom az érettségi jegyeimet... németből csináltam egy 85%-os érettségit, ha a matek 70%-nál jobbra sikerül akkor már duplázok, mert a tanulmányi eredményem nem volt tavaly túl jó... akkor az 310+68 pont vagyis lenne kb 370-380 pontom
2012. okt. 13. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!