Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesti Gazdasági Fősikola....

Budapesti Gazdasági Fősikola. Jár ide vki közűletek?

Figyelt kérdés
államilag támogatott képzésre szeretnék jelentkezi...mennyire nehéz mostanság bejutni? tényleg könnyebb bekerülni,ha önköltségből tanulnék?

2012. okt. 12. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:

attól függ h melyik karra és ott melyik szakra gondoltál, mert ami kimondottan gazdasági képzés azokon sehol az országban nincs már államilag támogatott képzés, csak önköltséges :/

én a BGF-PSZF-re járok, ott a költségtérítés kb 220ezerFt/félév, és mivel csak önköltséges van, ezért már 240 ponttól felvettek akárkit. Viszont úgy hallottam, h talán bevezetik azt,h a legjobban teljesítők helyett a suli fizeti a tandíjat. Viszont a gazdasági informatika az államilag támogatott képzés, mert nem gazdasági hanem info szak

2012. okt. 12. 15:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2012. okt. 12. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sziia! Én a BGF KVIK-re járok. Itt sincs államin gazdasági képzés, viszont szerintem megéri a pénzét a suli. Mármint és a kart ismerem jobban, nagyon jók a tanárok, teljesen korrektek a követelmények, és a közösség is iszonyat jó. Egyszer sem bántam még meg, hogy ide jöttem, imádom a sulit:)
2012. okt. 12. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor jó,most vmennyivel megkönnyebbültem,köszi a választ :)
2012. okt. 12. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:
én meg kkk-s vagyok :D A szakomat szeretem, a közösség viszont szerintem szörnyű, én utálok is emiatt idejárni :S
2012. okt. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!