Debreceni Református Kollégiumról és Gimnáziumról vélemények, tapasztalatok?
Szerintem ez a gimnázium elég erős !
Ja, és persze ha akarsz valamit az életben elérni ,csak tanulással teheted meg. Innen biztos ismeretekkel jutsz tovább !
Aki akar valamit kezdeni az életben az ne a refibe menjen...a tanárok felkészületlenek, 2 hónapig javítják a dolgozatokat, stb...szánalom. Minden egyes órát azzal a kérdéssel nyitni hogy ,,Hol is járunk?" eléggé gáznak mondható. Más iskolában lehet hogy sok a sznob, de azok közé is be lehet valahogy illeszkedni, tény hogy a refi az inkább a csórók iskolája (rengeteg támogatás a hátrányos helyzetű tanulóknak). De ma már tényleg nem a közösség szerint választasz iskolát. Azok az idők már rég elmúltak.
Szóval ha neked a közösség fontosabb mint a tanulás, akkor menj nyugodtan a refibe.
39-es: "Olyan iskolát se nagyon láttam még, amit ennyien szidnak, nyilván nem véletlenül."
Ezt az iskolát jószerivel csak te szidod egyedül - vedd már észre szerencsétlen! Ház mindegyik ilyen beírás tőled származik!!!
Mi van, nem feleltél meg? Nem bírtad a képességeiddel? Vagy miért haragszol erre sulira?
(ha nem jössz rá, hogy honnan tudom ezer %-ra, akkor valószínű hogy a te szellemi szinteddel volt a baj...)
Utolsó válaszoló "44".!
Igazat adok neked, igen mások is utaltak rá, hogy Ő irkál
a suliról minden rosszat, primitív szellemiség ! Rá kell hagyni. :)
Úgy látszik magadról beszélsz !!
Okos legyél, mert hülyéből sok van !
"veri a nyálát"
De jót nevettem:) Látszik, hogy a refi szellemi színvonalától nem sikerült elrugaszkodnod, te szerencsétlen.
Úgy vélem, mint ahogyan mások is Te 1 önfejű, prímitív gondolkodással bírsz !
Igen ! az ilyen emberkék elég alacsony IQ szinttel rendelkeznek. Na és persze nem beszélve, hogy a béka feneke alatt teljesítenek. Persze, hogy nem vagy való a Refibe kispajtás !!
# 44/49, Lerí rólad, hogy milyen buta vagy, már rögtön az írásképedből. Az meg, hogy leszerencsétlenezed azt, akinek nem tetszik, és elmondja a véleményét.., na az minősíthetetlen. Nem csak Ő szidta az iskolát.
Erről az egészről annyit, hogy általában az ilyen "nagy hívők" elvből felsőbbrendűnek tartják magukat a többieknél, ez a viselkedésükön is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!