Mi a különbség a kettő között? Tudom, hogy mi az erdei iskola, tudom milyen funkciókat, feladatokat lát el, de mitől lesz erdészeti. Lent a folytatás
Figyelt kérdés
illetve a simán erdei, mitől csak erdei? Feltételezem, hogy az erdészetinek köze van ahhoz, hgoy erdészet működteti... de csak ennyi?2012. okt. 9. 16:22
1/1 Jumik válasza:
Erdei iskola esetében az erdőben/természetben történik a tanulás. Stzerintem rövidebb ideig (pár nap).... kb olyan lehet, mint valami erdei tábor...
Erdészeti iskola: középiskola,ill egyetem, ahol a leendő erdészeket (erdőmérnököket)képzik. Rendes iskolai képzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!