Jár valaki a Heller Farkas Főiskolára? Milyenek a tapasztalatok?
Nem tudom milyenek a követelmények, de azt hallottam hogy valamelyik főiskolára (lehet hogy a Budapesti Gazdaságira)turizmus szakra érettségi mellett csak kereskedelmi végzettséggel lehet bejutni.
www.hff.hu oldalon lehet hogy találsz segítséget.
Én is erre a szakra szeretnék tovább menni, csak nem ide, hanem Károly Róbert főiskolára Gyöngyösre :-)
Köszönöm a válaszokat! :)
Amúgy gond lehet,ha valaki pl. nem jó matekból?Mert láttam már pár helyen,hogy azt elég szigorúan veszik.:S
Első hozzászóló: Te mikor fogsz felvételizni?És milyen szakma érdekelne a későbbiekben? :)
A közgazdász szakokon, mint pl a turizmus is a nehéz tárgyak közé tartozik a matek, statisztika és társai. Ennek ellenére meg lehet érteni, meg lehet csinálni.Mindig járj be ezekből feltétlen szemináriumokra, előadásra, m csak így lehet megcsinálni. Rengeteg csopitársam jött kettes-hármas matekkal gimiből és meg tudták csinálni. Ez a matek másabb, mint amit középiskolában tanultál és másképp is tanítják. Nekem pl. a fősulis matek sokkal jobban feküdt.
Amúgy a Hellerről nem tudok sokat. Egy ismerősöm járt oda félévig, de ott hagyta, nem tetszett neki, nem tudom miért. Szerintem, ha turizmus vendéglátás akkor én a BGF-re szavazok!
Szia! Én a Hellerre járok, nagyon szeretem. A tanáraim nagyon rendesek, segítőkészek, főleg a matektanár, ő télleg azon van,h értsd meg és le tudjál belőle vizsgázni. A többi tanár is nagyon szimpi, nekem nincs semmi gondom velük. Azt azért nem állítom,h tanulás nélkül el lehet végezni, én most vizsgaidőszakban annyit tanulok,mint érettségire tanultam, és még így sem biztos a ötös vagy négyes.
Azt is hallottam,h mindenki sznob. Nos, ez sem igaz, jó fejek a hallgatók is. A suliban minden infót elmondanak időben. Pl.vizsgajelentkezéskor sok tanár kiengedte a tanulókat az óráról,h fel tudják venni a vizsgákat abban az időben, amikor akarják. Szval én nagyon ajánlom ezt a sulit.
Köszönöm a válaszokat! :)
És köszi,kedves utolsó válaszoló,most mégjobban felbátorítottál! :) Az utóbbi időben sajnos elég sok negatívumot hallottam a suliról,és most jól jött egy kis megerősítés egy hallgató részéről! =) További sok sikert a sulihoz! ;) Remélem jövőre találkozunk! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!