Szancsopanza kérdése:
Átjelentkezés egyetemen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg turizmus vendéglátást tanulok de nem ide szerettem volna jönni. ha teljesen más szakra akarok átjelentkezni akkor van lehetőségem erre pl félévkor? vagy újra kell felvételiznem??(CSAK OLYAN VÁLASZADÓK VÁLASZÁT VÁROM AKI TÉNYLEGESEN TUD RÁ RENDES VÁLASZT ADNI TAPASZTALATBÓL STB.)köszi előre is2012. okt. 5. 17:32
2/4 anonim válasza:
keresztfélévben talán, de ott ahogy tudom nincs államis képzés.
3/4 anonim válasza:
Attól függ hogy mire akarsz átjelentkezni, és hogy adott iskolán belül-e??Szóval mondom az én példámat : Szent István Egyetemen tanulok Emberi Erőforrásokról át tudok jelentkezni Pénzügy-Számvitelre, viszont az Állatorvosi karra már nem igen menne ez a dolog.
4/4 anonim válasza:
Ha vannak hasonló tárgyak a két szakon, akkor megpróbálhatsz átjelentkezni. Ha teljesen más, akkor újra kell felvételizned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!