Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » De vagy Elte kémia szak?

De vagy Elte kémia szak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek melyikre érdemesebb jelentkeznem?

Vegyészmérnöknek akartam tanulni, de félek a mérnöki részétől, tehát matek és fizika, meg lány vagyok, úgy gondoltam a sima vegyész közelebb áll hozzám. Vélemény, tapasztalat?

2012. okt. 4. 14:19
 1/4 Silber ***** válasza:
Az ELTE nagyobb háttérrel rendelkezik.
2012. okt. 4. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
biztos mindkettő jó. nézd meg, hogy hol milyen szakirányok vannak. én is kémiás vagyok, de én egy harmadik egyetemen.
2012. okt. 4. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért utolsó, te hol tanulsz? Mennyire nehéz? Érdekelnének a tapasztalataid :)
2012. okt. 4. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: hát mit mondjak. nem olyan könnyű, mint a bölcsészeké, de nem is elvégezhetetlen. ráadásul ha szereted, akkor nagyon érdekes lesz. itt tényleg csak kémiát fogsz tanulni, minden ágát részletesen. max első félévbe volt pár ilyen gagyi alapozó tárgy, de utána már csak kémia. rengeteg laborgyakorlattal. szóval szerintem elég izgi dolog.
2012. okt. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!