Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Levelezősöknél hogyan működik...

Levelezősöknél hogyan működik az index aláíratás az oktatóval?

Figyelt kérdés

Amikor nappalira jártam, ha szóbeli volt persze aláírta utána egyből, de ha írásbeli, akkor ugye meg kellett várni, hogy kijavítsa a tanár a dolgozatot, majd megadott egy időpontot, amikor aláírta az indexeket.

Levelezőn is így van? Mert akkor egy aláírásért kell majd órákat utaznom, és van 10 tantárgyam, tehát a vizsgák után még ezért is utazni kell majd?

2012. okt. 1. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom te mikkor jártál suliba, de a mi sulinkba már vagy 6-7. éve megszűnt az index aláírás. A neptunba működik a leckekönyv ott kapod meg a jegyeket, az indexet pedig csak záróvizsga után a legvégén kapod ki. Ma már nincs ilyen, hogy rohangálni kell a tanár után.
2012. okt. 1. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
2006-2010-ig jártam a Szegedi Tudományegyetemre, akkor még így volt. Akkor most már egy suliban sincs index aláírás, vagy suli válogatja? Ez a neptun hogy működik, ehhez egyáltalán nem értek :(
2012. okt. 1. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem Szegedre jártam de szerintem már ott sincs.
2012. okt. 1. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:
A neptun az olyan mint az etr? Mert Szegeden az etr-be jelent meg először a jegy, de ettől függetlenül utána be kellett iratnunk az indexbe is, és leadni a tanulmányi osztályon. Ahova most járok ott is az etr-r használjuk, illetve a coospace-t.
2012. okt. 1. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak akkor azt nem értem, hogyha nem kell aláiratni az oktatóval az indexet, akkor mire jó az index?
2012. okt. 1. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!