Levelezősöknél hogyan működik az index aláíratás az oktatóval?
Figyelt kérdés
Amikor nappalira jártam, ha szóbeli volt persze aláírta utána egyből, de ha írásbeli, akkor ugye meg kellett várni, hogy kijavítsa a tanár a dolgozatot, majd megadott egy időpontot, amikor aláírta az indexeket.
Levelezőn is így van? Mert akkor egy aláírásért kell majd órákat utaznom, és van 10 tantárgyam, tehát a vizsgák után még ezért is utazni kell majd?
2012. okt. 1. 13:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudom te mikkor jártál suliba, de a mi sulinkba már vagy 6-7. éve megszűnt az index aláírás. A neptunba működik a leckekönyv ott kapod meg a jegyeket, az indexet pedig csak záróvizsga után a legvégén kapod ki. Ma már nincs ilyen, hogy rohangálni kell a tanár után.
2/5 A kérdező kommentje:
2006-2010-ig jártam a Szegedi Tudományegyetemre, akkor még így volt. Akkor most már egy suliban sincs index aláírás, vagy suli válogatja? Ez a neptun hogy működik, ehhez egyáltalán nem értek :(
2012. okt. 1. 14:31
3/5 anonim válasza:
Én nem Szegedre jártam de szerintem már ott sincs.
4/5 A kérdező kommentje:
A neptun az olyan mint az etr? Mert Szegeden az etr-be jelent meg először a jegy, de ettől függetlenül utána be kellett iratnunk az indexbe is, és leadni a tanulmányi osztályon. Ahova most járok ott is az etr-r használjuk, illetve a coospace-t.
2012. okt. 1. 14:38
5/5 A kérdező kommentje:
Csak akkor azt nem értem, hogyha nem kell aláiratni az oktatóval az indexet, akkor mire jó az index?
2012. okt. 1. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!