Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvettek az SZTE-re, felvidék...

Felvettek az SZTE-re, felvidékiként kell tartózkodási engedélyt kérnem (pl. kolesz miatt)?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol kell intézni pontosan? Mennyi idő alatt készülnek el vele?
2009. aug. 3. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én erdélyi vagyok, szintén egyetmista leszek Magyarországon ősztől. Szükséged lesz a bevándorlási hivatal által kiállított ún. regisztrációs kártyára, ez helyesttesíti a tartózkodási engedélyt ha uniós állampolgár vagy, valamint lakcímkártyára. Ezenkívül kell legyen egy magyar bankszámlád, adóazonosítot kell kérj az apehtől és ne felejtsd el, mielőtt elhagynád az országot, megcsináltatni az eus egészségbiztosítási kártyát. Ezeket mind nagyon hamar intézik, kivéve az adóazonosítot, ami úgy tudom 15 nap. Remélem, tudtam segíteni. :)
2009. aug. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!