Szerintetek nem kéne visszaállítani a testi fenyítést az iskolákban? Pl sokkal normálisabbak lennének tanulók, és a tanulmányi eredményük is javulna sztem.
Én tapasztalatból tudom, mivel én is középsuliba járok, hogy a legtöbb osztály társamra ráférne néha, mert egyszerűen amit megengednek maguknak az szörnyű.... és nem csak velünk osztálytársakkal, hanem a tanárokkal is. régebben azért nem volt így.
És bevallom, azért én rám is rám férne néha, pl megírnám a leckém, és nem kapnék egyest egy röpdolgozatra, mert egyszerűen tanulnék rá.
Én azon gondolkodtam hogy petíciót kéne indítani az ügy érdekében. szerintetek hol kéne elindítani? És ti is egyetértenétek ezzel?
16F
"Miért gondoljátok, hogy minden tanár frusztrált idegbeteg, aki csak azt várja, hogy jól összeverhessen egy gyereket?"
Egy szóval se mondtam, hogy mind ilyen lenne. Amelyik normális, az régen sem ütött amikor következmény nélkül lehetett. Csak pár beteg idióta rajtunk vezette le a feszültséget. Szeretném, ha az ilyenek nem kapnának esélyt.
"Miért gondoljátok, hogy minden tanár frusztrált idegbeteg, aki csak azt várja, hogy jól összeverhessen egy gyereket? Azért ez nyilvánvalóan nem így van. Végigtanultam én is már általános és középiskolát, egyetemet de sehol nem találkoztam még ilyennel."
- De aki ilyen, az visszaélne a lehetőséggel. Aki nem, annak nincs szüksége rá.
24: " De aki ilyen, az visszaélne a lehetőséggel. Aki nem, annak nincs szüksége rá."
Pontosan így értettem én is! Erről van szó!
ebben a videóban is ezt taglalja Molnár F. Árpád
Kedves kérdező!
Javasolnám szüleidnek, hogy minden este húzzanak az ölükbe, és verjék el a segged. MEg még mellé minden rosz jegyért, 4 vagy az alatt, verjenek ötöt ötöt a talpadra. Meg korbácsoljanak meg, meg akasszanak fel. na íg remélem rend lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!