Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek nem kéne visszaáll...

Szerintetek nem kéne visszaállítani a testi fenyítést az iskolákban? Pl sokkal normálisabbak lennének tanulók, és a tanulmányi eredményük is javulna sztem.

Figyelt kérdés

Én tapasztalatból tudom, mivel én is középsuliba járok, hogy a legtöbb osztály társamra ráférne néha, mert egyszerűen amit megengednek maguknak az szörnyű.... és nem csak velünk osztálytársakkal, hanem a tanárokkal is. régebben azért nem volt így.

És bevallom, azért én rám is rám férne néha, pl megírnám a leckém, és nem kapnék egyest egy röpdolgozatra, mert egyszerűen tanulnék rá.

Én azon gondolkodtam hogy petíciót kéne indítani az ügy érdekében. szerintetek hol kéne elindítani? És ti is egyetértenétek ezzel?

16F

2012. szept. 26. 14:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A baj az, hogy nem az iskolában kéne rendet tenni, hanem elsősorban otthon. De amíg anyuci-apuci első szóra szaladnak az iskolába letörni a tanár gerincét, addig meglesznek ezek a "nádpálcát vissza" nosztalgiázások.
2012. szept. 26. 17:06
 22/29 anonim ***** válasza:
Miért gondoljátok, hogy minden tanár frusztrált idegbeteg, aki csak azt várja, hogy jól összeverhessen egy gyereket? Azért ez nyilvánvalóan nem így van. Végigtanultam én is már általános és középiskolát, egyetemet de sehol nem találkoztam még ilyennel.
2012. szept. 27. 10:10
 23/29 anonim ***** válasza:

"Miért gondoljátok, hogy minden tanár frusztrált idegbeteg, aki csak azt várja, hogy jól összeverhessen egy gyereket?"

Egy szóval se mondtam, hogy mind ilyen lenne. Amelyik normális, az régen sem ütött amikor következmény nélkül lehetett. Csak pár beteg idióta rajtunk vezette le a feszültséget. Szeretném, ha az ilyenek nem kapnának esélyt.

2012. szept. 27. 14:18
 24/29 anonim ***** válasza:

"Miért gondoljátok, hogy minden tanár frusztrált idegbeteg, aki csak azt várja, hogy jól összeverhessen egy gyereket? Azért ez nyilvánvalóan nem így van. Végigtanultam én is már általános és középiskolát, egyetemet de sehol nem találkoztam még ilyennel."

- De aki ilyen, az visszaélne a lehetőséggel. Aki nem, annak nincs szüksége rá.

2012. szept. 27. 17:13
 25/29 anonim ***** válasza:

24: " De aki ilyen, az visszaélne a lehetőséggel. Aki nem, annak nincs szüksége rá."

Pontosan így értettem én is! Erről van szó!

2012. szept. 27. 17:20
 26/29 Levka Reina válasza:
Akkor saját Magadat veresd! Másoknak ne akarj rosszat!
2012. okt. 6. 17:04
 27/29 anonim válasza:

ebben a videóban is ezt taglalja Molnár F. Árpád

[link]

2012. okt. 11. 21:15
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Javasolnám szüleidnek, hogy minden este húzzanak az ölükbe, és verjék el a segged. MEg még mellé minden rosz jegyért, 4 vagy az alatt, verjenek ötöt ötöt a talpadra. Meg korbácsoljanak meg, meg akasszanak fel. na íg remélem rend lenne.

2013. febr. 16. 01:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Amúgy miért nem mondod meg szüleidnek, hogy te úgy gondolod, hogy ha rosz jegyet viszel, nem csinálsz házit, el kell verjenek? De komolyan, ha neked ez javítana a teljeítményeden, mond meg szüleidnek, hogy tegyék ezt veled. Veresd el magad ha neked ez a jó. Komolyan, vertek téged el egyszer is a szüleid?
2013. febr. 16. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!