Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Fontos, aki tud segítsen...

Fontos, aki tud segítsen légyszi. ELTE-sek és Pázmányosok leginkább?!

Figyelt kérdés
Na szóval az van, hogy vagy megyek az ELTE-re arab szakra vagy Pázmány régész szak. Most Pázmányra járok arab szakra, de van lehetőségem váltani. Viszont a régészet mindig is érdekelt, ami idén már a Pázmányon is van. Szerintetek melyikkel járnék jobban?
2012. szept. 24. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Pázmányra járok, töriszakon vagyok. Úgy tudom, hogy az arab szak nálunk jobb, mint az ELTÉ-n, tehát csak a neve miatt nem érdemes átmenni.

Én inkább befejezném a szakot, és utána megcsinálnám a másikat, arab-régészet nem rossz párosítás, nincs sok ilyen, aztán mehetsz kutatni a Maróth Mikivel valahova ki! :))

2012. szept. 24. 22:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Pázmányon nem tudom folytatni, mert idén nem indult szak és nekem halasztás miatt hiányoznak tárgyak, amiket emiatt ott pótolni nem tudok, csak az Elte-n. Mondjuk már tárgytalan a dolog, mert időközben döntenem kellett. Azért köszönöm a válaszod. :)
2012. szept. 25. 00:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, így már értem. Mindegy, azért szívesen segítettem% :))
2012. szept. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!