9. osztályba milyen tanszerek kellenek biológia-kémia szakra, és milyen tankönyvekre számíthatok?
Hahó!
Melyik suliba mégy? :)
Tesire nekünk is tornadressz kell, én sem vagyok vékonyka, de annyira utálja mindenki, hogy nem is foglalkozik azzal, hogy a másikon hogy áll, mindenki saját magát röhögi ki:)
Én megvettem augusztusban azokat a füzeteket amiket gondoltam hogy használnék, aztán első héten elmondta az összes tanár mi kell, ez meg kb felborította az én terveim.. :) Szerencsére most már tudom mit várnak el. Így a füzeteket én csak első héten venném még a helyedben. Mi is első héten kaptuk meg a könyveket, szerencsére nálunk volt olyan lehetőség, hogyha egy könyv már megvan otthon azt nem kéred. Hátha nálatok is így lesz:)
Kőszegre megyek suliba, remélem h nm kell felvennem mert gátlásos vagyok strandra sem megyek emiatt.:S de hát ez van :)
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!