Tandíj visszafizetés? Jogom van visszakapni a pénzt?
Íratlan szabály hogy előre sose fizetünk pláne nem ennyire előre mint ahogy írod
Én csak úgy fizettem mikor már elkezdődött a képzés, leadtam már az alkalmassági papírt meg mindent, így korrekt, a papíron rajta van hogy amennyiben nem hiúsul meg a képzés visszatéritik a pénzt nekem
"a papíron rajta van hogy amennyiben nem hiúsul meg a képzés visszatéritik a pénzt nekem"
:-)Melyik világon élsz? :)
nézelődj az oldalukon, hátha találsz ilyen hivatalos szöveget tandíjbefizetésről, jobb helyen találni
illetve mivel nem kaptad meg a szolgáltatást amit neked nyújtottak volna, így vissza kell kapnod a pénzed, ráadásul be se iratkoztál, ha ez se hatja meg őket, akkor menj jogi tanácsadóhoz, illetve fenyegesd meg őket finoman
"Úgyhogy, hibázott az iskola, mert alkalmassági nélkül, hogyan írathatnak velem alá egy beíratkozási lapot??"
Úgy, hogy ha rajtuk kívülálló okból hiúsul meg a tanítás akkor nem jár vissza semmi.
Ez rajtuk kívülálló ok.
Tudom, most buktál egy nagyobb összeget, és persze, hogy bosszantja az embert, de sajna ez nettó a te hibád, még ha nem is tehetsz róla.
Nézd a másik oldalát: Elkezdesz szervezni egy tanfolyamot, azt mondod 10 ember kell ahhoz, hogy nullára kihozd a tanfolyamot. Összeszedsz 13 embert, befizetik, aztán mire odaérsz, hogy tanfolyamkezdés, maradnak 4-en, mert a többi:
- meggondolta magát
- kihullott orvosin
- szülni ment
- eltörte a lábát fekvőgipszet kapott 3 hónapig
stb stb.
És ezeknek vissza kellene fizetned úgy, hogy közben a maradék 4-et teljes ráfizetéssel ugyanúgy oktatnod kell, mert ők meg leszerződtek jogosan várják a tanításodat.
És te taníthatod őket hónapokig ráfizetéssel.
Ezt egyik iskola sem vállalja be......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!