Zalaegerszegen lévő Kölcsey Ferenc iskoláról? (Lent)
Szia!
Én oda járok.
Nos én német kéttannyelvűs vagyok, de az angolról is hallok ezt-mást ismerősöktől. Ahogy én leveszem, elég húzós, nehezebb mint a németeseknek.
Föcit és törit tanulnak angolul, ha szorgalmas vagy, akkor gond nem lehet.
Általános tantervű osztály van, amiben semmi extra nincs. Mindent tanulsz, 2 nyelv, de semmit sem emelt óraszámban. Az a legegyszerűbb. De ha nyelvet akarsz tanulni, akkor vagy kéttannyelvűbe vagy előkészítő osztályba menj szerintem.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan
Hát mivel a színvonal sajnos megy lefelé, így nem nehéz bekerülni
Az angolra a legnehezebb talán és ott marad meg a színvonal leginkább.nem tudom milyen az átlagod, de szerintem egy 4,5 minimum kell az angol kéttannyelvűre. Viszont ha a felvételire rágyúrsz, és jól megirod, akkor sok esélyed lesz. Illetve van felvételire előkészítő az iskolában. Bár már elkezdődött, arra hasznos lett volna járni
Ha van kérdésed, írj nyugodtan
Szerintem minden esélyed megvan rá hogy felvegyenek
Nem vagyok koleszos, nem tudok róla semmit, mert osztálytársaim közt sincs koleszos.
Angolból nincs külön felvételi, max év elején egy teszt, hogy melyik csoportba kerülj. Bár van amikor mindkét csoport kezdő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!