Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nehéz lesz a gimnázium?

Nehéz lesz a gimnázium?

Figyelt kérdés
Spec matekos vagyok és eddig azt hittem hogy jó vagyok matekból de most úgy érzem hogy annyira nem. Olyan dolgokat veszünk amikről eddig nem is hallottam és elég bénának érzem magam. Eddig még nem írtam, most vagyok elsős/kilencedikes. A többi tantárgyból is nagyon sok minden veszünk egy órán. Nagyon nehéz lesz ez a 4 év?

2012. szept. 19. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
"Olyan dolgokat veszünk amikről eddig nem is hallottam..." Márpedig ez így lesz a következő négy évben. Meg kell szokni.
2012. szept. 19. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Kösd föl a gatyád. A gimi erről szól.
2012. szept. 19. 21:13
 3/5 CMV válasza:
100%
Ha tanuláscentrikus vagy, nem lesz könnyű, de az utána következő évekhez képest később baromi egyszerűnek fogod tartani őket. Látatlanban annyit tudok tanácsolni: ne ijedj meg az új dolgoktól, ha valami nem megy, ne félj kérdezni vagy segítséget kérni (akár itt is), és ami fontos, ne gubózz be a tanulásba, éld az életedet, alakítgasd a saját stílusodat!
2012. szept. 19. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
És ez még totál semmi az egyetemhez képest, inkább élvezd ki, hogy még csak gimis vagy!
2012. szept. 19. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ettől nem kell megijedni. ettől középiskola. gondolj bele, mi lenne ha ugyanazt tanulnád ott is, mint általánosba. nyilván egyre nehezebb lesz, ez így működik...
2012. szept. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!