Marketing- és reklámügyintéző ez most milyen szak? Miről szól?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 18:05
1/5 anonim válasza:
Sz@r. Már bocsi. Én is elvégeztem, hát nagyon megbántam. Plusz pontot nem ad, ha tovább szeretnél tanulni, és az oktatók közölték velünk az első félévben ( két féléves) hogy a s.eggünket kitörülhetjük majd a papírral (így mondták!) mert hogy ezzel nem lehet elérni semmit, munkát se kapsz vele.
2/5 A kérdező kommentje:
hmm..király..de miről szól ez a munka amúgy, meg nehéz elvégezni? tantágyak nehezek?
2012. szept. 19. 18:52
3/5 anonim válasza:
Nem, nem voltak nehezek szerencsére. Volt marketing, reklám és PR, kommunikáció, protokoll, rendezvényszervezés, ügyintézés, meg üzleti angolunk fél évig.
Nagyon limonádé volt az egész.
4/5 A kérdező kommentje:
és angol nehéz volt? milyen a vizsga idegennyelvből? nekem van most adminisztráció órám is meg infó.
2012. szept. 19. 19:31
5/5 anonim válasza:
Tényleg volt infó is. Bocsi, de már 4 éve volt, sok kiesett már az akkori órarendemből :)
Nem volt nehéz az üzleti angol, de nekünk olyan tessék lássék módon tanították. Most fogok tanulni úgy istenigazából tanulni üzletit, ez most komoly lesz, mert nyelvvizsgát kell szereznem belőle a diplomámhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!