Szolnokiak SOS! Fontos továbbtanulás kapcsolatos?
Most vagyok 8.os és nem igazán tudom tudjuk a szüleimmel milyen lehetőségek vannak. Legjobb a Széchenyi gimi lenne ott az általános szak de a biosz-angol és a dráma is megfordult a fejünkben.
Írhatok más sulit is de csak Szolnokon belül ha tudtok linket is küldhettek meg személyes véleményt is írhatok.
meg hogy milyen átlaggal rendelkező tanulókat vettek fel. Fontos
Mondom hova NE menj: Keró, RISZI, Tiszaparti, Magiszter, Gépipari
Amik jók: Közgé, Varga, Vershegy, Pálfy.
Szecska se rossz, de drámára ne menj!
Szia
hát én Közgés voltam. Én nagyon nem ajánlom legalábbi ki tudja mi valtozik még de már itt van a RISZI meg az EÜ is. Ha szeretnél továbbtanulni nincs énzetek akkor gazdaságin nem is tudsz :S Matek és nyelvtanárok szerintem jók :) de töriből és magyarból kifoghatsz olyat is aki tanárnak nem igazán jó. Pl.: én magyarból 4 évig 5-ös voltam és 3-ra érettségiztem :S
a Verseghy a legjobb most az ország 13. legjobbja lett de persze ide kb 4,5 átlag kell: [link]
Én anno a Tiszapartiban kezdtem, mindig jó tanuló voltam, de a tanárok kb. terrorban tartottak, és mindig sz@artak a fejünkre. a
Aztán átmentem az Alterba, ami életem legjobb döntése volt. Ebből egy a tanulság: TPG-be ne menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!