Debrecen ÁOK/DEOEC hallgatók, segítség tárgyfelvételben?
nem tudom, nálatok hogy működik a dolog, de szerintem annyira ne izgasd magad miatta:)
Nálunk volt sok választható, de hiába, mivel a legtöbb ütközött a kötelezőkkel. Első évben még nem muszáj mindenfélét felvenned (azért páran nálunk is elkövették azt a bakit, hogy olyanokat vettek fel, mint fejlődésbioógia, orvostörténet stb.), ráérsz később. Különben meg elég nehéz lesz ez így, választhatók nélkül is, szerintem az első év arról szól, hogy megszokd a dolgokat. Én felvettek a kémia alapjait, latint, fizika alap meg idén már nincs, kötelező bifiz. Örülök, ha az így összegyűjtött 28 kreditem megszerzem:)
Egy elsőéves SOTE-s hallgató.
Bár nem a DE-re járok, nekünk etrben meg lehet nézni, hogy melyik félvekben lehet egy tárgyat felvenni (min. félév, max. félév). Kicsit kutakodj az etr-ben/neptunban!
Ha nagyon kell vmi, és mindenképp fel szeretnéd venni, akkor inkább az adott kurzust kiíró intézetnek írj, hogy ha lehet bővítsék a keretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!