Hány perces egy tanóra a főiskolákon?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 13:16
2/6 anonim válasza:
Nálunk 45, de általában dupla órák vannak, így egybe tartunk 90 percet. De hallottam olyat is, hogy máshol 50 perces egy óra. Jah és nem tanórának nevezzük, hanem előadásnak, szemináriumnak.
3/6 anonim válasza:
Én is most megyek egyetemre, debrecenbe... ott nem tudjátok hogy van ez? mert ahogy olvasom mindenhol más a szokás:)
4/6 anonim válasza:
Ez nem egyetem hanem tanár függő. Van olyan óra ami 45 percesnek van szánva, van amelyik 90 percesnek és van ami 3 órás gyakorlat. Az ,h a tanár 10 perccel előbb vagy később enged el titeket az tőle függ, szabadkeze van. Az is tőle függ,h egyáltalán veszi-e a fáradtságot és bemegy-e nektek órát tartani. Vagy ott ülhettek félórákat feleslegesen, mert az aki előre szól,h ma nem hajlandó órát tartani ritka,mint a fehér holló.
5/6 anonim válasza:
Nálunk az összes óra 80 perces. Tök mindegy, melyik tanárral.
6/6 anonim válasza:
Az SZTE-n a gyakorlat általában 45 perc, az elméleti órák pedig 90 percesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!