Szerintetek melyikkel járnék jobban hosszú távon?
A 11. évtől kezdve matek faktos lettem a gimibe. Eléggé nehéz, hiszen a 3. évtől kezdve csatlakoztam be, és az lenne a kérdésem, hogy érdemesebb lenne ez miatt járnom fakultációra, hogy a középszintű érettségim jobb legyen? (A továbbtanuláshoz a matekot viszem, de emelt szintűt nem akarok tenni belőle.)
Nálunk az alapóra és a fakultáció együtt van, szóval ezt a jegyet viszem a továbbtanulásnál és nem hiszem, hogy itt 5-ös leszek év végén belőle, szóval ez már pontveszteség lenne jegyek szempontjából.
Hogy érted, hogy tovább viszed? Ha olyan helyre mész, ahove kell (mérnöki, stb). akkor semmiféleképp ne add le. Ha most nem tudsz felzárkozni, akkor egyetemen pláne nem fogsz tudni. Gondolom 3-as, 4-es leszel, akkor vesztesz 10 pontot az annyira nem sok a tudáshoz képest amiről lemaradsz, illetve ha jól sikerül a közép matek (aminek halál egyszerűnek kéne lennie, ha matekkal akarsz továbbtanulni) úgy is jól sikerül és akkor duplázhatod.
Ez a véleményen nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!