Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem mentem vizsgázni,...

Ha nem mentem vizsgázni, lehetséges az évet újra kezdeni a főiskolán?

Figyelt kérdés
A BKFről van szó, nem tettem le a vizsgát év végén, de szeretném elkezdeni a szakot szeptembertől. Mi a teendő ilyenkor? köszönöm
2009. júl. 29. 13:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
be kell menni a tanulmányi hivatalba, ott elmondják a részlteket. A felsőoktatásban, amúgy szemeszterek azaz félévek vannak ezeket lehet ismáételni, ha az első féléved megvan és nem tudsz elegendő tárgyat felvenni (kredit szabályzat szeritn) akkor az őszi félévednek passzívnak kell lennie és beiratkozni a tavaszira tudsz. Jóval többet kéne ahhoz tudni, hogy ponotsan meg tudjuk mondani, hogy mit tudsz csinálni. A tanulmányi osztályon ha nehezen is de segíteni fognak. 28/F
2009. júl. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!