Kőbányai Szent László Gimnáziumról speciális angol szakról mi a véleményetek?
Nehéz bejutni? Mit kérnek a szóbelin? Milyen az osztályközösség? Milyenek a tanárok?
Most lettem 8.os és első helyre jelölöm, érdekelne, hogy mit gondolnak róla mások.
Igen, sajnos idén nem indítanak felvételi előkészítőt. :/ Angolra asszem olyanokat szoktak kérni, hogy bemutatkozás, család, természet, állatvilág, modern technika, mindenféle témakörből, és a nyelvtanból is kérdezhetnek, én így olvastam a honlapjukon (régebben volt fenn valami, mostanra már leszedték, mert most fogják kiírni, idén mit kérnek).
Szerintem olvasgass sok angol szöveget, tanuld a nyelvtant, és ez a könyv is hasznos lehet: [link]
Szia! Én most vagyok 9.-es speces lászlós, és tavaly én se jártam lászlóba előkészítőre, mégis bejutottam, pedig én se voltam valami húú, de nagy angolos : ) A szóbeli nem volt vészes, amikor anno kijöttem, akkor úgy éreztem, hogy ez biztos bukta, aztán mégsem : D ideiglenesen 26. lettem :)
Először nehéz volt megszokni, de mostanra már tetszik, a tanárok is jók többnyire, és az osztály is egész korrekt :)Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!