Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debrecenben milyen sulit...

Renii:3 kérdése:

Debrecenben milyen sulit ajánlanátok ami jó is? És milyen átlag kell hozzá azt is oda írnátok?

Figyelt kérdés

Én eddig ezeket néztem meg és gondolkodom rajtuk..

1. Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium..

2. Ady Endre Gimnázium..

3. Dienes László Gimnázium és Egészségügyi Szakképző Iskola

Vagy tudtok olyat ami jó? Most vagyok 8.-os.. Előre is köszi..

2012. szept. 4. 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A csokonai nem valami jó szerintem és a dienes sem. Az adyt akkor ajánlom ha pl szereted a drámát, szeretsz színészkedni. Egyik barátnőm is oda járt és idén felvették a filmművészeti egyetemre.

Amelyik suli még szerintem jó az a fazekas, tóth árpád és a kossuth gyakorló gimi. De ezek nagyon erős iskolák, csak akkor felvételizz ha valóban jó tanuló vagy különben eselyed nincs.

2012. szept. 5. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:

A gimik között a Dienes a leggyengébb Debrecenben,azt semmiképpen nem ajánlom.Az Adyban a dráma és a kéttannyelvű a jó,a többi nem.A Csokonairól meg elég ha megnézed a véleményeket,szinte mindenki rosszat mond róla.

Az előttem szólóval értek egyet:A Fazekas,a TÁG,a Kossuth azok amikbe érdemes menni,mindhárom jó iskola.

2012. szept. 5. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:

bethlen!:D bethlen! :D bethlen!:D 4,5körüli :)

én oda jelentkezek, nagyon jó suli:D egyébként én is bejelölöm a csokit harmadiknak:D

2012. nov. 10. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!