Milyen informatikai szakma lenne jó nekem?
Rendszergazda és/vagy webprogramozó OKJ-t abszolút megéri szerezni, de leginkább programozóit.
A felsőoktatásban valóban sok a matek az infó szakokon. Ha az nagyon nem megy, akkor jól teszed, ha elkerülöd.
Szija!
Én is ugyanilyen helyzetven voltam:) A mataekot rühellem, de az informatikát imádom, és a magyart meg a humán tantárgyakat imádom.
Gondolkoztam a bölcsészkaron, de szerintem onnan nem nagyon tudnék elhelyezkedni a szakmák telítettsége miatt, ezért informatikai OKJ-re jelentkeztem. Hálózattelepítő, hálózatüzemeltető lesz belőlem 2 év múlva:) Szintén azért nem mentem egyetemre mert a matek miatt folyamatosan bajban lennék:S. Úgy érzem jól választottam.
És ez a suli ahova járni fogok, ha jól tudom Sisco képzéssel is egybekötött, tehát ha minden jól megy CCNA is válhat belőlem=).
Szóval, szerintem megérné ha elvégeznél egy felsőfokú OKJ-s képzést is, mivel ezzel a papírral, egyetem nélkül is kiválóan eltudsz helyezkedni (persze angol német nyelv tanulásra is szükség van:)). Például a párom is ezt végezte el és egy jó cégnél dolgozik, 1 éve és nem alacsony a fizetése egyeltalán.
Sok szerencsét!
Ha érdekel ez a suli amit mondtam akkor nézd meg a honlapját. ISZTI a neve
remélem segítettem
Köszönöm a válaszokat, az utolsó különösen tetszett :)
Most még jobban kedvet kaptam és szerintem kihozom magamból amit majd tudok. Sok szerencsét nektek is a továbbiakban :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!