Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem a suliba szakmára, 3-ma kellet megjelölni, 1 volt a gépi forgácsoló, és fel is vettek oda. Apám mondta hogy óóó. az jó szakma válasszam az és nem is nehéz... Fel is vettek, ma volt az első gyakorlat. Hát nekem egyáltalán nem tetszik az a szakma, kicsit sem!! Hiába mondják hogy jó, és az oktatóm is mondta hogy ez jó, jól fizet, és külföldre is keresnek ilyen munkásokat. De nekem nem tetszik, hiába teszem le azt a szakmát, ha egyszer nem szeretem csinálni! Én inkább festő, burkoló, és fával foglalkozó /pl asztalos/ szeretnék lenni! Ezek nagyon tetszenek, leginkább az utolsó kettő. Ti mit csinálnátok a helyemben? Átíratkoznátok a másik csoportba, ahol ezt tanulják? Vagy még várnál, hátha meg kedveled ezt a szakmát? Gondolom még most az elején lenne jó átíratkozni. /11.-es vagyok/2012. szept. 4. 22:12
1/2 anonim válasza:
én végigcsinálnám, aztán meg OKJ-vel megcsinálnám a második szakmát is
2/2 anonim válasza:
Egy gyakorlat után ne ítélj, lehet ez csak kezdeti ellenállás. :) Az egyetem első hetét én végigsírtam, mert hogy ez hülyeség, ez nem is érdekel, inkább lennék biológus, túl buta vagyok stb. Aztán ez egy hét után elmúlt és nagyon-nagyon megszerettem, jól is megy, minden rendben!
Szóval szerintem csináljad, aztán ha tényleg nagyon nem, akkor újra gondold végig ezt a kérdést. De most még ne ess kétségbe, hogy nem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!