11. -ben már lehet nyiltnapokra menni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 19:44
2/8 anonim válasza:
persze,ha van rá időd akkor semmi akadálya,már olyan idősen nyugodtan elmehetsz.én 9-es voltam,amikor tesómmal voltam nyílt napon,kicsit kilógtam közülük,de nem számít és végül én is ott köttem ki,csak másik szakon. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdést hogy az iskola (mármint ahova most járok) fogja-e igazolni azt a napot?
2012. szept. 3. 19:48
4/8 anonim válasza:
Hivatalosan nem. Kérsz orvosi igazolást vagy ha jó fejek a szüleid leigazolják. De nem fogadják el az iskola igazolását a sulidban tőled. Legalábbis nálunk nem fogadták el az alsóbb évesektől csak a 12.-esektől...
5/8 A kérdező kommentje:
Hopp, kiderült hogy de, leigazolják :D
2012. szept. 3. 20:25
6/8 anonim válasza:
Nekünk is leigazolták már tavaly is (11.es voltam) Mikor kezdődnek már? :DD
7/8 anonim válasza:
"Hopp, kiderült hogy de, leigazolják" Nem azt mondtam, hogy nem igazolják le a fősulin/egyetemen, hogy megjelentél! Azt írtam, hogy a sulid nem biztos, hogy azt a papírt elfogadja tőled...
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy a sulim elfogadja/leigazolja azt a napot.
2012. szept. 4. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!