Győrben, elég jó iskolában tanulok .8. osztályba járok, és nem tudom hova tovább?! Eddig mindig ötösre zártam az éveket. Milyen iskolák jöhetnének szóba?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 22:06
1/6 anonim válasza:
Ha szeretnék a későbbiekben továbbtanulni, akkor válassz egy sima (szak nélküli) gimnáziumot. Ha biztos vagy abban, hogy valami érdekel (pl. kémia), akkor választhatsz olyan gimnáziumot is, ami erre hajt rá, de ha nem szeretnél tovább tanulni, akkor olyan középiskolát válassz, ahol jó eséllyel megszerezhetsz egy klassz kis szakmát! Így mérlegelj, dönteni helyetted senkinek sem szabad. Legalábbis a válaszadók közül, a szüleid véleményét nyugodtan kérd ki. :)
2/6 A kérdező kommentje:
A szüleimnek sajnos megvan a konkrét elképzelésük.Mindenképp helyben akarnak maradni, és szerintük Győr legjobb gimijébe küldeni.Azért kértem a véleményeket, mert nem biztos, hogy én itt akarok maradni. A reál tantárgyak nem az én "világomba" tartoznak, sokkal inkább humán.
2012. aug. 29. 23:03
4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy ott inkább a reált helyezik előnybe, Vagy ez csak ez is csak egy a sok közül?!
2012. aug. 29. 23:18
5/6 anonim válasza:
hogy gondolod ezt az előnyben részesítést?:)
6/6 anonim válasza:
Első vagyok, nem vagyok Győri, ezért nem ismerem az ottani iskolákat, de ha a humán érdekel, akkor egy sima gimnáziumba menj, ahol nem tanultok semmit kiemelkedően a többinél. Ha van olyan, ami humán területű, akkor persze oda is érdemes, de szerintem ilyen nincs, legalábbis én még csak reál tárgyas gimivel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!