Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány pontosra írjam meg a...

Hány pontosra írjam meg a felvételit hogy bekerüljek?

Figyelt kérdés
Én a szegedi deák ferenc vagy tömörkény István, Ságváriba szeretnék menni. az átlagom 4.8 körül van

2012. aug. 29. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
engem 65 ponttal vettek fel egy jó Gimibe 4 éve ;)
2012. aug. 29. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

engem a ságváriba matek 26-tal, és nagyar 35-tel vettek fel. ez összesen 61 pont.

De ez a három suli mérföldkő egymástól. A Deákban csak az angol kéttanosnak, és a médiának, ha fiú vagy, a focinak van értelme. Amúgy tele van hülyékkel.

A Tömörkény az közepes suli, de nagyon jó. A művészeti tantárgyaknak van értelme, és a német kéttanosnak, meg a sima angol szaknak. BÁR.

Sima angol szak van a Ságváriban is, és a Ságvári a legtutibb gimi- engem is ide vettek fel, szerdán kezdődik. :D remélem jó lesz.

De, ha nehéz is, a színvonalat tekintve a Ságvári a legerősebb. Tanulós, és egy csomó gazdag lesz ott, de nagyon megéri. Én nagyon büszke vagyok, hogy oda járhatok majd.

Az átlagod jó, de ne legyen hármasod. És a felvételid sikerüljön sztem egy minimum 60 pontra.

Melyik szakok érdekelnek?

2012. szept. 1. 08:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Általános tantervű csoport informatikai orientációval ez érdekelne a ságváriba
2012. szept. 1. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!