Hány pontosra írjam meg a felvételit hogy bekerüljek?
engem a ságváriba matek 26-tal, és nagyar 35-tel vettek fel. ez összesen 61 pont.
De ez a három suli mérföldkő egymástól. A Deákban csak az angol kéttanosnak, és a médiának, ha fiú vagy, a focinak van értelme. Amúgy tele van hülyékkel.
A Tömörkény az közepes suli, de nagyon jó. A művészeti tantárgyaknak van értelme, és a német kéttanosnak, meg a sima angol szaknak. BÁR.
Sima angol szak van a Ságváriban is, és a Ságvári a legtutibb gimi- engem is ide vettek fel, szerdán kezdődik. :D remélem jó lesz.
De, ha nehéz is, a színvonalat tekintve a Ságvári a legerősebb. Tanulós, és egy csomó gazdag lesz ott, de nagyon megéri. Én nagyon büszke vagyok, hogy oda járhatok majd.
Az átlagod jó, de ne legyen hármasod. És a felvételid sikerüljön sztem egy minimum 60 pontra.
Melyik szakok érdekelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!