Középiskolában hogyan ismerkedtetek meg másokkal?
Figyelt kérdés
Ti hogyan ismerkedtetek össze középiskolában első osztályban az "új" osztálytársaitokkal? Sokan mondják hogy csak úgy jön. Nektek hogyan sikerült?2012. aug. 28. 22:42
1/5 anonim válasza:
Csak úgy jött ;)
Egyébként valahogy úgy, hogy az egyik lány kérdezte ülhet-e mellém, én meg persze igent mondtam, ő ismert pár embert az osztályból, meg szünetekben is összegyűltünk dumálni és kialakult :)
2/5 anonim válasza:
Én is most fogom kezdeni a 9. osztályt, nem ismerek senkit az egész iskolából, eléggé parázok. :)
3/5 anonim válasza:
Nyugi, én sem ismertem senkit, mostanra meg már tök jól beilleszkedtem (egyébként 11-es leszek és az első voltam)
4/5 anonim válasza:
tényleg csak úgy jön én is féltem hogy hogy lesz de mindenki nagyon kedves volt egész nap ez ment : szia hogy hívnak ? :D ne izgulj :)
5/5 anonim válasza:
ne izgulj, mindig arra gondolj, hogy a többiek se ismerik egymást. és majd kialakul. az meg, hogy ki lesz az igaz barátod általában majd csak később válik el :)
persze elejében furcsa, emlékszem, hogy áltunk egymással szemben és azt se tudtuk miről beszéljünk, + még az iskolában is el voltunk veszve, kis szerencsétlenek lehettünk. de hamar összekovácsolódtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!