6 féléves Bsc képzéseknél mikor kell leadni kb. a szakdolgozatot?
Figyelt kérdés
Most kezdem majd az 5.félévet, meddig kell megírni kb.? Illetve mikor lesz záróvizsga? A 6.félév végén?2012. aug. 28. 16:05
1/4 anonim válasza:
Általában ilyen szakokon van szakdolgozat 1 és szakdolgozat 2 vagy hasonló nevű tárgy, és a 2 végén kell leadni megadott határidőre, ha abban a félévben végzel, akkor nyilván korábbi a határidő. Tehát elég 6. félévben is, ha akkor veszed fel a szakdolgozat 2-t.
De nem tudom ennyire egyetem specifikus kérdést miért ilyen helyen kérdezel meg.
2/4 anonim válasza:
Szakdolgozat 1 és 2 általában csak mesteren van, vagy osztatlan képzésen, nekünk május közepéig kellett leadni, záróvizsga június közepe, a 4. vizsgahéten volt.
3/4 anonim válasza:
2:
"Szakdolgozat 1 és 2 általában csak mesteren van"
Ez hatalmas öngól, mert mesteren vagy osztatlanon eleve diplomadolgozatot kell írni, innentől kezdve ilyen nevű tárgy nem lehet.
Viszont elég sok alapképzésen van 1 és 2, nálunk például a kar összes szakán, de ha jól tudom a többi karon is. Egyébként ezért lett volna jó, ha a kérdező inkább ott kérdezi meg valakitől, ahol tanul.
4/4 anonim válasza:
Szerinted az elnevezésen kívül mi a különbség a szakdolgozat és diplomamunka között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!