Tényleg van olyan új törvény, hogy akinek már van középszintű érettségije az már nem szint emelőzhet?
Figyelt kérdés
Aki tud az ezzel kapcsolatos jogszabályokat el tudja linkelni? A válaszokat előre is köszönöm!2012. aug. 26. 20:43
1/3 anonim válasza:
Dehogyis! Ilyen nincs! Olyan szabály van, hogyha emelt szintű érettségit tettél, akkár már közepet nem lehet utána!
Olyan is van, hogyha egyszer már tettél közepet, akkor már csak emeltet lehet utána. Szóval a te variánsod nincs!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi én is csak hallottam ezt, már kezdtem is megijedni hogy ilyen nincs akkor nem csak én de egy csomó diák megszívná.
2012. aug. 26. 20:50
3/3 anonim válasza:
Nincs ilyen.
Íme, egy értelmes kérdező, aki jogszabályt akar, bravó! 100/1997-es kormányrendelet, gugli, valahol az eleje felé vannak ezek a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!