Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Aki egyetemi koliba jelentkeze...

Aki egyetemi koliba jelentkezett az kapott már valami értesítést?

Figyelt kérdés
Semmelweisre fogok járni, kolis jelentkezést leadtuk, határidőn belül, lassan vége augusztusnak, de még semmi válasz. Ti kaptatok már a ti egyetemetektől?

2012. aug. 26. 17:01
 1/7 anonim válasza:
Én BGF-PSZF-re adtam be, kolit megkaptam és még a múlthéten megjött a levelem is róla. Nézd meg a főiskola honlapján mert nekünk ott is kiírták NEPTUN kódokkal, hogy kit vettek fel.
2012. aug. 26. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok mint az előző, csak én ÓE-NIK:)

a neten fix neked is fent van valahol:)

2012. aug. 26. 19:00
 3/7 HorJencs ***** válasza:

Szia! Én is SE-re fogok járni szeptembertől. Én múlthéten kaptam értesítést a Neptunon keresztül, hogy felvettek a kollégiumba.

Esetleg már érkezett értesítésed azóta? Melyik szakra mész? Melyik koleszba? :-)

2012. aug. 31. 23:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is megkaptam azóta. Sajnos nem vettek fel koliba. Ápoló szakon leszek. Te?
2012. szept. 1. 11:35
 5/7 HorJencs ***** válasza:
Helló! Én is ápoló szakos leszek! :-) De jó egy "ismerőssel" összefutni! Üdv. hétfőig! ;-)
2012. szept. 1. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Gólyatáborban voltál? :)
2012. szept. 1. 21:26
 7/7 HorJencs ***** válasza:
Sajnos nem tudtam elmenni. :-( Te voltál? Milyen volt?
2012. szept. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!