Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hallod a kilencediket végeztem...

Hallod a kilencediket végeztem ép hogy átmentem mindenből kettessel ha tizediktől belehuzok van esilyem bekerőlni fösulira?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha "halloddal" kezded a mondataidat, és nem tudod, hogy egy ilyen egyszerű oldalon hogy fogalmazz meg egy kérdést, akkor nem.

Akkor, hogy akarsz egy hivatalos levelet???? Vagy érvelést irodalom érettségire?

Helyesírásod katasztrófa, ha eddig nem tanultál meg helyesn írni, már nem is fogsz, attól félek. Ez a mondat helyesen:

"Hallod? A kilencediket végeztem. Épp hogy átmentem mindenből kettessel. Ha tizediktől belehúzok, van esélyem bekerülni fősulira?"

2012. aug. 26. 00:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha csak lógtál és leszartad a tanulást de amúgy van eszed és képes vagy tanulni akkor persze, de ehhez neked kell valami cél mivel ha képes voltál (tételezzük fel, hogy most te a van esze és tud is tanulni féle vagy) egy egész évben úgy elhülyéskedni a tanulást, hogy majdnem buktál mindenből (hisz mindenből kettes lettél :D) különben majd fősulin csinálsz ilyet, aztán ott majd fizethetsz (mai törvények szerint).

Szóval nézd meg azt a tizediket aztán ha a tanulás nem megy tanulj valami jövedelmező szakmát.

2012. aug. 26. 00:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Na most 2 szempontból írok:

Kritika: Ahogy megismertelek ebből a rövid részletből azt vettem észre hogy nem ismered a magyar helyesírást (ez nem dícséret és az sem hogy 2es voltál nyelvtanból is) /Halloddal nem kezdünk mondatokat, elég lenézően hat ez a szó/

Szóval a normális válasz hogy elméletileg sikerülhet, de a gyakorlatban ez más. Tapasztalati tény hogy ahogy a tanárok megismernek közép elején úgy fogsz végigmenni néhány kivétellel. Ha azonban nem adod fel azt hogy minden nap tanulsz min. 2 órát + házikat megcsinálod, aktív vagy órán akkor nem elképzelhetetlen. Sok sikert!

2012. aug. 26. 00:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyen megfogalmazással és helyesírással elég nehéz lesz letenni az érettségit 2esre.. Bizony, töriben is számítanak a helyesírási pontok rendesen. Ha ezt a kérdést nem tudtad megfogalmazni rendesen, mi lesz veled esszé írásokkor illetve fősulin? ott akármilyen szakra mész 100x nehezebb mint az érettségi. Ha vna segged és tanulsz akkor esetleg
2012. aug. 26. 00:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincs, vazze!
2012. aug. 26. 01:03
 6/10 anonim ***** válasza:
De milyen szakra akarsz bejutni? Mert pl. ha nagyon hajtasz TTIK-s szakra bekerülhetsz, de azt garantálhatom, hogy ki is buksz, mert azok a legnehezebb szakok. Bölcsész szakon nem kell annyit tanulni, de oda meg nehéz bekerülni
2012. aug. 26. 01:14
 7/10 anonim ***** válasza:

először még juss el odáig hogy 12.dikes leszel, ha már 9dikbe épphogy átmentél milesz 10.dikbe, 11.de vagy 12.be? meg érettségin? mert full 2es nem vesznek fel az biztos, éjjel nappal kell tanulnod hogy egy fősulira felvegyenek. és mint hogy elöttem is mondták a fősuli már nem olyan hogy megkegyelmeznek meg lazítás, hanem ott keményen kell bizonyítanod

húzz bele nagyon..

2012. aug. 26. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
hallod, ha így folytatod akk nem.
2012. aug. 26. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
sajnos van.
2012. aug. 26. 18:27
 10/10 A kérdező kommentje:
hát jó
2012. aug. 26. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!