Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Japán nyelvet oktató középisko...

Japán nyelvet oktató középiskola, hova érné meg továbbtanulni? Hunfalvy?

Figyelt kérdés
Most megyek nyolcadikba és utána szeretnék japán nyelvet tanulni. Az átlagom 5. Nekem a Hunfalvy szimpatikus, csak elég sokan írták, hogy nem jó. Tényleg?

2012. aug. 25. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

A Hunfalvy-ba végeztem, szerintem korrekt suli. Kellően nehéz, tehát azért megkövetelik az anyagot. Nekem pl. semmi közöm nem volt a közgázhoz, de ez ne tántorítson el senkit, nem kell ilyen pályát választani csak azért, mert ott végzel.

A diákok többsége elég tehetős, ezért kívülről kicsit sznob sulinak látszik, de tele van intelligens, jó fej emberekkel, tehát szerintem egyáltalán nem igaz, amit "terjesztenek" róla.

Japán, orosz oktatás jó.

2012. aug. 25. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Babits gimi.
2012. aug. 25. 12:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsót.
2012. aug. 25. 12:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A Babits gimiben milyen a japán nyelv oktatása?

2012. aug. 25. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:

2 anyanyelvi tanár van.

Kell ennél több? :)

2012. aug. 25. 18:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem.. Köszönöm a segítséget!
2012. aug. 25. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem jó suli.. (oda járok)
2012. aug. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!