Szerintetek nem késő még középiskolai kollégiumba jelentkezni?
Figyelt kérdés
Még hónap elején voltam bent jelentkezési lapot kérni, de valahogy elfelejtődött így nyáron... Akkor emlékszem, hogy azt mondták, hogy az ő elsőseiket már beosztották, de van még szabad hely. Határidőt se mondtak, csak hogy valamikor vigyem vissza a lapot vagy küldjem el postán. (Én nem ebbe az iskolába járok, csak mi is az ő kollégiumukhoz tartozunk. Most leszek végzős OKJ-n.)
Hétfőn nem lenne túl késő leadni a jelentkezési lapot? Jövő vasárnap már beköltözés van, tudom hogy nagyon utolsó utáni pillanatban jutott eszembe...
2012. aug. 25. 11:49
1/1 anonim válasza:
Feltétlenül vidd el hétfőn!
Ilynekor már bent vannak és készülnek a szobabeosztások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!