Ha felvettek egy szakra (A N Á) akkor, hogyan lehetne megoldani, hogy átjelentkezhessek ugyanazon intézmény ugyanazon karán egy másik szakra ami szintén (A N Á) (Folytatás lent! )?
amit nem jelöltem be, és ennek az utóbbi szaknak (ahová át szeretnék menni) a felvételi minimum pontszáma megegyezik az én pontszámommal?!
Lehetséges kivitelezni ezt úgy, hogy ne kelljen megvárnom a következő tanévet, és ne kelljen pótfelvételiznem vagy költségtérítéses formában tanulnom?
Szia!
Szerintem szépen menj be az adott intézménybe és kérdezd meg, hogy erre van-e lehetőség. Ismerek olyan főiskolát, ahol bármennyi ponttal is jutottál be, bármelyik félévben 1X válthatsz szakot.
Biztos így gondolod, h ez jó ötlet? A gyógypedagógiával nagyon jól el lehet helyezkedni mostanában, andragógiával sajnos nem. Sztem a jövőbeni elhelyezkedési esélyeket is komolyan számba kellene venni.
Sztem még az is egy megoldás lehet, h andragógiára beadod jövő februárban a jelentkezést és akkor párhuzamosan viszed a kettőt államin. Ha a gyógyped. 3. félévében elkezded az andragógiát csak 1 félévet vonnak le majd félévente az államis éveidből. Ha később kezded a 2. alapképzést, akkor viszont duplán vonják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!