Akik most mennek 11. -be! Kinek mennyibe kerülnek a tankönyvei?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 08:30
1/9 anonim válasza:
Nekem most 16ezer lesz,tavaly 20 korul volt,9.ben viszont osszesen evkozbe kb 50 volt csak a konyv. :( mondjuk van benne par fgy,ezek jok lesznek kesobb is. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem 28 ezerbe kerülnek és fogalmam sincs hogy miért ennyi... elég felháborító :/
2012. aug. 23. 10:05
3/9 anonim válasza:
Nekem 9.-be 31 volt, ja az is felháborító volt, főleg hogy utána egy csomó könyvet nem használtunk.
4/9 A kérdező kommentje:
Szép összeg az is :| ://
2012. aug. 23. 11:14
5/9 anonim válasza:
Nem értem miért lenne felháborító. A könyvek pénzbe kerülnek, ezért a tankönyvekért is fizetni kell. Ennyi.
6/9 anonim válasza:
Hogyhogy nem tudod hogy mért annyi? Mi mindig kapunk egy listát az ofőtől, amin fel vannak sorolva a tankönyvek és mellette az áruk. Ami nem kell azt kihúzzuk és a maradékot összeadjuk. Am én nem pontosan emlékszem de az biztos hogy több mint 20 ezer :P
8/9 anonim válasza:
Igazabol az a felhaborito,gogy velunk 9be 3 9.es konyvet vetettek meg(mas-mas kiado konyvei) mert a tanar nem ohajtott abbol tanulni.meg pld. Azt sem ertem minek kell bespajzolni a konyvekb.pl.2 evvel a hasznalat elott megrendeltettek fizika konyveket...aztan rajott a tanar,h ha nem rendelte volna meg nekunk vlki,nem abbol akart volna tanitani. -_-''
9/9 anonim válasza:
20 ezer körül, de mivel tesóm könyveit fogom használni, 2 könyvet kell megvennem, az "csak" 4600 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!