Honnan tudhatom mi kell első osztályba?
Figyelt kérdés
Tud valaki segiteni?kaptam egy lapot amin össze volt foglalva,de sajnos nem találom.2009. júl. 24. 13:45
1/8 anonim válasza:
Az iskola ajtóra nincsen kitéve az a lap? Nekünk mindig ki volt írva mi kell. Hát nekünk kellett ilyen nagy papír dobókocka, meg óra, meg kisalapú elsős füzetek, színes papír, A4-es lap, írólap (ami az a4-es fele méretű), félfamentes (vagy milyen XD) rajzlap, olló, ragasztó (stift ragasztó, ami nem folyik) szines cerka, zsírkréta, grafit ceruza (nekünk a rotringot se engedték, de az 97-be volt) a tollat se engedik, cellux esetleg... most ennyi jutott eszembe
2/8 anonim válasza:
az órát úgy értettem, h ilyen papír óra és műanyag mutatók vannak rajta és kézzel lehet forgatni ezen tanultuk az órát
3/8 A kérdező kommentje:
szia!
Kaptam papirt de sajnos elveszett,nem találom:(
2009. júl. 24. 14:06
4/8 anonim válasza:
Az első válaszoló nagyon jól leírta, de menj be az iskolába szerdán, akkor van ügyelet nap, és kérj egy papírt. Az óvodából senki nem megy ugyanabba az iskolába?
5/8 anonim válasza:
És a legfontosabb, amiért ölnek, az a postairon... olyan ceruza, amelyiknek egyik fele kék, a másik piros. Szerintem az első hozzászóló leírt minden mást. De ha valamit kihagytunk volna, akkor azt az első héten majd pótolod. Ja és a tisztasági csomagot és váltócipőt el ne felejts.
6/8 A kérdező kommentje:
bemegyek akkor,csak nem ciki hogy elvesztettem?jobb lenne a papir ha össze van irva,mert akkor tuti nem marad ki semmi.
2009. júl. 24. 14:21
7/8 anonim válasza:
Sajnos, az a gáz, hogy a legtöbb elsős tanárnéninek van valami heppje, úgyhogy mindenképpen az őáltala összeírt listát kellene megszerezned!!!
Többféle elsős tankönyv-csomag létezik, a tanárnő az őáltala választotthoz állította össze a listát is.
-Egyik ovis társatok sem megy ugyanabba az osztályba?
Tőle próbáljátok megszerezni a lista másolatát!
- Menjetek be a suliba és megkeresni a tanárnőt : kérjetek egy új listát!
Ja, és arra készülj fel, hogy szept.2-án az első szülőin még 3x ennyit feldiktál a tanárnéni, mi minden kell majd még (matematika-doboz, technika-doboz, pálca-korong tartó kisdoboz, matek-rúdkészlet, folyékony szappan, stb.)... :[
8/8 A kérdező kommentje:
megvan a papir!Köszi mindenkinek!
2009. júl. 29. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!