Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Honnan tudhatom mi kell első...

Honnan tudhatom mi kell első osztályba?

Figyelt kérdés
Tud valaki segiteni?kaptam egy lapot amin össze volt foglalva,de sajnos nem találom.
2009. júl. 24. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az iskola ajtóra nincsen kitéve az a lap? Nekünk mindig ki volt írva mi kell. Hát nekünk kellett ilyen nagy papír dobókocka, meg óra, meg kisalapú elsős füzetek, színes papír, A4-es lap, írólap (ami az a4-es fele méretű), félfamentes (vagy milyen XD) rajzlap, olló, ragasztó (stift ragasztó, ami nem folyik) szines cerka, zsírkréta, grafit ceruza (nekünk a rotringot se engedték, de az 97-be volt) a tollat se engedik, cellux esetleg... most ennyi jutott eszembe
2009. júl. 24. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
az órát úgy értettem, h ilyen papír óra és műanyag mutatók vannak rajta és kézzel lehet forgatni ezen tanultuk az órát
2009. júl. 24. 14:03
 3/8 A kérdező kommentje:

szia!

Kaptam papirt de sajnos elveszett,nem találom:(

2009. júl. 24. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló nagyon jól leírta, de menj be az iskolába szerdán, akkor van ügyelet nap, és kérj egy papírt. Az óvodából senki nem megy ugyanabba az iskolába?
2009. júl. 24. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
És a legfontosabb, amiért ölnek, az a postairon... olyan ceruza, amelyiknek egyik fele kék, a másik piros. Szerintem az első hozzászóló leírt minden mást. De ha valamit kihagytunk volna, akkor azt az első héten majd pótolod. Ja és a tisztasági csomagot és váltócipőt el ne felejts.
2009. júl. 24. 14:13
 6/8 A kérdező kommentje:
bemegyek akkor,csak nem ciki hogy elvesztettem?jobb lenne a papir ha össze van irva,mert akkor tuti nem marad ki semmi.
2009. júl. 24. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos, az a gáz, hogy a legtöbb elsős tanárnéninek van valami heppje, úgyhogy mindenképpen az őáltala összeírt listát kellene megszerezned!!!

Többféle elsős tankönyv-csomag létezik, a tanárnő az őáltala választotthoz állította össze a listát is.

-Egyik ovis társatok sem megy ugyanabba az osztályba?

Tőle próbáljátok megszerezni a lista másolatát!

- Menjetek be a suliba és megkeresni a tanárnőt : kérjetek egy új listát!

Ja, és arra készülj fel, hogy szept.2-án az első szülőin még 3x ennyit feldiktál a tanárnéni, mi minden kell majd még (matematika-doboz, technika-doboz, pálca-korong tartó kisdoboz, matek-rúdkészlet, folyékony szappan, stb.)... :[

2009. júl. 24. 14:24
 8/8 A kérdező kommentje:
megvan a papir!Köszi mindenkinek!
2009. júl. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!