Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megváltoztathatom az órarendemet?

Megváltoztathatom az órarendemet?

Figyelt kérdés

Vki úgy állította össze az órarendemet, h egyszerre két helyen kellenne lennem, de ez lehetetlen. Megváltoztathatom v várjak szept.3-ig??

Egyébként PE gólya vok :)

2012. aug. 21. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül nem lehet hogy azok váltott héten vannak?
2012. aug. 21. 19:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek váltott héten
2012. aug. 21. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is várj vele, mert ha elsős vagy és úgy rakták össze az órarended, akkor valószínűleg tudják hogy mit csinálnak, és valamit te nem veszel észre.
2012. aug. 21. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
AZt írja, h minden héten
2012. aug. 21. 19:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor még várok :) Csak elég rossz, mert mivan ha vmelyik tárgyam betellik?? Ígyis találtam olyat, amelyik betellett már. Nyugi, nyugi... majd addig fogok zaklatni vkit, ameddig nem kapok egy normális órarendet :)

Egyébként köszi a választ :) Küldtem zöld kezeket :)

2012. aug. 21. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tom nálatok h megy (ki állítja össze az órarendedet), de írj a TO-nak v hívd fel őket, esetleg egy felsőbb évest kérdezz meg.
2012. aug. 21. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen órarended van? Mi egy másik szakkal párhuzamos órarendet szoktunk kapni, mert sok a közös óránk. Ebben ugye nyilván ha nem közös óránk van, akkor ők is máshol vannak meg mi is.

Ki állítja össze az órarendeteket, vagy is ki vette fel az órákat?

2012. aug. 21. 22:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Őszintén nemtom ki állította össze. Nem tudjátok esetleg, h hol tudom ezt megnézni??
2012. aug. 24. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!