Megváltoztathatom az órarendemet?
Figyelt kérdés
Vki úgy állította össze az órarendemet, h egyszerre két helyen kellenne lennem, de ez lehetetlen. Megváltoztathatom v várjak szept.3-ig??
Egyébként PE gólya vok :)
2012. aug. 21. 19:03
1/8 anonim válasza:
Véletlenül nem lehet hogy azok váltott héten vannak?
2/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek váltott héten
2012. aug. 21. 19:15
3/8 anonim válasza:
Akkor is várj vele, mert ha elsős vagy és úgy rakták össze az órarended, akkor valószínűleg tudják hogy mit csinálnak, és valamit te nem veszel észre.
4/8 A kérdező kommentje:
AZt írja, h minden héten
2012. aug. 21. 19:18
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor még várok :) Csak elég rossz, mert mivan ha vmelyik tárgyam betellik?? Ígyis találtam olyat, amelyik betellett már. Nyugi, nyugi... majd addig fogok zaklatni vkit, ameddig nem kapok egy normális órarendet :)
Egyébként köszi a választ :) Küldtem zöld kezeket :)
2012. aug. 21. 19:21
6/8 anonim válasza:
nem tom nálatok h megy (ki állítja össze az órarendedet), de írj a TO-nak v hívd fel őket, esetleg egy felsőbb évest kérdezz meg.
7/8 anonim válasza:
Milyen órarended van? Mi egy másik szakkal párhuzamos órarendet szoktunk kapni, mert sok a közös óránk. Ebben ugye nyilván ha nem közös óránk van, akkor ők is máshol vannak meg mi is.
Ki állítja össze az órarendeteket, vagy is ki vette fel az órákat?
8/8 A kérdező kommentje:
Őszintén nemtom ki állította össze. Nem tudjátok esetleg, h hol tudom ezt megnézni??
2012. aug. 24. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!