Hova vettek/nem vettek fel? Örülsz/csalódott vagy?
Nem kell elkeseredni, ha nem sikerült.
Tanuljatok szakmát, legalább megtudjátok, tényleg érdekel-e az adott terület. Meg lehet nyelvet tanulni, az nagyon hasznos lesz később álláskeresésnél, mesterszak felvételinél. :)
1. ELTE BTK - koreai szak- 435 volt
2. ELTE BTK- kínai szak- 434 volt
3. ELTE BTK- mongol szak- nem indult.
432 pontom van. Enyhe kifejezés, hogy csalódott vagyok...
Próbálj kérvényt beadni.
Anno nekem is 1 ponttal kevesebb volt, aztán mégis felvettek.
Gondolom ezekre a szakokra nem jelentkeztek olyan sokan. Lehet, hogy pont te vagy az első, aki lemaradt, és még lenne hely a keretszám alapján.
felvettek SZTE gazd.info.
de csalódott is vagyok, mert aki miatt odamentem, az 1 ponttal csúszott le az ő szte-s szakáról...
Kaposvári Egyetemre vettek fel kommunikáció és médiatudományra, és nagyon örülök :)
Ezt jelöltem egyedül, ha nem sikerült volna már kinéztem két szakmát is, ami hasznos lehet. Akinek nem sikerült idén később megpróbálhatja, sok lehetőség van :)
A PPKE-re vettek föl, nemzetközi igazgatásra.
Meg a nemzetközi tanulmányokra is felvettek volna, csak azt 3. helyre írtam. Remélem jól döntöttem és ez a szak
jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!